Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suzanne



Du kom till mig med något
sårat i din blick

din kappa var begagnad
och korp svart

vi drack billigt vin och whisky
tystnaden låg som en ridå
i det rökiga rummet

vi tog båda våra mediciner
för att överleva

vår längtan efter beröring
brann som en eld

Du kom lika snabbt som du försvann
en i en snö storm




Fri vers (Fri form) av Neal
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-09 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal