Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schersmin

Schersmin. Vilket ljud. Tjockt blåsljud och sedan smalt.
Den som gav dig namnet älskade inte. Du vita snö med doften.
Vita kan ju alla vara. Också jag ska bli.
På kvällen vet jag vem som är vem. Vem som är du.
Du är din doft utsprungen. Tyngden lättheten omslutande.
Våga vara stämd från låg till hög. Och andas.

2013-07-09




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Westin
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-09 12:43



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Sinnesdans:syn, hörsel, lukt, känsel, smak av snö, begravning och sommarpsalm. Gott att läsa!
2013-07-10

  Gerd Vading
Den älskade schersminen! Smultrondoft. Den välkomnar mig, när jag kommer hem.
2013-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin