Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DE TROLSKA KÄLLORNA




Djupt in i skogen bor saknaden
kärleken är dess namn
I de trolska källorna
kan du höra vinden spela
som den alltid spelat
men ej för dig -

förrän nu.

Trygghet för dig
är otrygghet för nån annan
men de steg du vandrar
räcker precis fram

bara du går

Du vet det
men du tvekar
för att du tror att du kände fel




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-09 12:46



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket bra och målande!
2013-07-10

  walborg
Att leva varsamt och i relationer med flera - tankeväckande
2013-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP