Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om livet


håll i hatten

Detta är en text om livet..
Då som vi förstår att inget bör tas förgivet. ..

Jag själv kan ibland göra den tabben att bara tro att allt bra bara ska ske..
men sen sitter jag där med allt man känner inte orkar me..

Det är något jag borde lärt mig av men många tabbar upprepars pågrund av all uppmärksamhet han då gav.. all den bortskämdheten har gjort att man sätter högre livskvalitet krav.

Nu är det ensamt och blåsigt om natten.. men livet har motgångar så håll i hatten!




Fri vers (Fri form) av Rhonja
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-09 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rhonja
Rhonja