Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill !

vill bara ta tag i dig och känna dina läppar mot mina

vill känna värmen från din kropp emot min

vill känna mina händer om dina...




Fri vers av Morgan
Läst 200 gånger
Publicerad 2013-07-09 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan