Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förförisk !

du har ögon så förföriska, så vilken man
som helst skulle bli förtrollad av dig

du har ett så underbart leende
att du får rosorna att skämmas

du lyser så mycket att änglarna i
himmelen, måste blunda för att inte bli bländade
av din skönhet..




Fri vers av Morgan
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-09 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan