Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som det var




mellanbrorsan tände eld på skogen
storebrorsan drogs full hem av mellanbrorsan
syrran sattes på av kusinen
mamma kokade kaffe åt byn framför TV:en
pappa satte på byn
den lille skitungen blödde och skrek...skrev




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-10 07:43



Bookmark and Share


  agneta pichler
Sikken familj :)

men Du Gunnar.. Du hade aldrig
blivit den poet/människa du är
om du hade haft ett annat liv..

Kram

2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP