Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sträcker !

jag sträcker mig mot himmelen och ropar ditt namn,
hör mig snälla , saknaden är stor efter dig,

jag står här ensam kvar, du fyllde
tomrummet inom mig ,

du gjord mig hel, varje natt kommer tårarna,
du var den sista pussel biten till mitt hjärta,

så ta mig i din famn och håll om mig , gör mig hel åter igen..




Fri vers av Morgan
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-10 18:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tragiskt,!

Tyvärr, men har inte tid..
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan