Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idioten


Det var till dig,

och för dig,

som jag skrev.


Alla mina

vackraste dikter,

var till dig.


Ur hjärtats mörkaste rum

hämtade jag dem,

och gav dem åt dig.


I förhoppning,

om att min kärlek

skulle bli förevigt besvarad.


Men du,

hade ju ingen aning alls

om hur man läser min poesi.










Fri vers av Katinka VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-07-11 00:25



Bookmark and Share


  Robin V
Väldigt bra! Och väl fångat!
2013-07-22

  Ninananonia VIP
Bra beskrivet.. en poet känner så mycket mer..
2013-07-15

  Lars Hedlin
Bra och berörande
2013-07-15

  Mike
Vilken dikt! Otroligt bra skriven och även tänkvärd.
2013-07-11

  Siggesdotter
Vilken fin och tänkvärd dikt du skrivit här - och titeln också:-))) Många fattar tyvärr 0 !
2013-07-11

    ej medlem längre
Ett varningens klingande budskap *ler*
2013-07-11

  Heikki Hellman
Ditt röst kommer från ditt hjärtas djup. Att förstå din poesi vill lyssna på dig!
2013-07-11

  Magica VIP
Att kasta pärlor för svin, eller vad man brukar kalla det...
Han var nog inte nåt att ha tror jag ändå...kram!
2013-07-11

  ULJO
Tragiskt med människor som inte förstår poesins språk
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP