Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tanke kanske !

kan det ha funnits ett liv innan detta något parallellt som i spegeln ?
där det på något sätt är tvärt om där man är fri som en fågel med luften
under sina vingar ? för när vi vandrar vidare faller vi mot himlen och när
en fågel vandrar vidare faller den till jorden kan det ha ett samband ? kan
alla vårens vackra vår sånger vara sådana vi älskar och fäder som har gått
vidare och blivit en vacker fågel som ivrigt försöker kominusera med sin
vackra sång jag förstår inte melodin i fågelsången men jag blir starkt på
verkad för att jag älskar och känner igen den tänk om !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-11 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten