Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri




Efter flera intervjuer
var det hela klart


vilken känsla att säga upp sig
lämna alla dessa år bakom sig


stress, bråk, missförstånd, avundsjuka
magkatarrer, lögner och kanske lite glädje ibland


borde ha gjort detta tidigare
tryggheten segrade allt för länge


med stadiga fötter lämnade jag arbetsplatsen
friheten kändes underbar


tänk att lilla jag fick tjänsten
många många hade sökt den


ibland ler jag för mig själv
sträcker på ryggen och känner mig så nöjd


tänk att jag fixat detta helt själv
min självkänsla är återfunnen






Övriga genrer av Tosca
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-11 16:16



Bookmark and Share


  wildah
Grattis så roligt för dig! Många fler skulle behöva byta jobb tror jag!
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca