Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyger utan vingar

Ännu ett fint hjärta kvar

eller har du kanske inget hjärta

du flyger utan vingar

över detta land

kan du se mig nånsin

jag har dig i min hand

bär du dig stark

till det sista som är kvar

har du inget hjärta

har du någon själ




Fri vers (Fri form) av Ruby Sperz
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-11 17:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tveklöst skrivet av ett barn!

"bär du dig stark" ?




2013-07-11

  Emme Anuelle
extremt mogen text för att vara skrivet av ett litet barn, väldigt vacker dikt också, lite sorgsen, tack för den
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ruby Sperz