Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev om en katt som heter Tango som är den busigaste katten i värden Tango vän med Tessan


Tango bus mus

Busig som en bus

mus

hemma hela dan

busar hela tiden när

Matte öst är klar

river ner gardiner

river allt du ser

det är så roligt

när matte inte ser




Fri vers (Fri form) av Ruby Sperz
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-11 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruby Sperz