Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från ett åskmoln


vårt mål är stort

det är svårt att hitta

men det ska vi nu finna

kan du hålla min hand

så går vi tillsammans

tillsammans du och jag

vandrar långt till stan

kommer från ett

åskmoln ramlade ner

från det

nu har vi vandrat

och funnit vårat mål




Fri vers (Fri form) av Ruby Sperz
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-14 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruby Sperz