Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och hon bara älskar sin pappa


För han är så cool

Inte som andra pappor

Någon fool

Så nu han i hennes lilla hjärta bara bor

För senast de träffades på så köpte han henne

ett par nya och fina skor

av bästa kvalitet´

Så hon bara älskar sin pappa

För han är en som hon alltid kan räkna med

i alla väder

En bästa vän

Så lätt att prata med vad det än är som har hänt

En som alltid har funnits där i hennes närhet

Så hon behöver bara ropa hans namn för att han ska

komma fort som fan och vara hjälpsam

Men för att inte utnyttja sin pappa allt för mycket

ropar hon bara på honom ibland

Och allra helst efter hans skilsmässa med morsan

Ja, så hon bara älskar sin pappa

vilket är lika med sant..

Ken Cassel
12/7-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-12 04:39



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En liten lycklig tjej!
Som har en pappa som bryr sig om henne!
2013-07-13

  anits VIP
Så fint Ken, låter underbart
2013-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel