Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ont om tid


Lite rimmat

Jag avstår alltjämt

Från att frambringa texter

De kan framstå som skämt

Mina nedskrivna exter

 

Men se natten är liden

Kaffet droppar i kruset

Snart nån macka sen tiden

Då jag målar på huset.




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-12 08:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland är det enkla bäst
till synes sittande till häst
stundom texter är simpla
liksom vinterfisket pimpla
läsaren bestämmer the rest
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki