Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå ögon !

Dina ögon är blå som havet ,

när jag ser i dom så känns det som jag drunknar ,

dom är blå som en klar sommar dag ,

jag vill aldrig att dagen tar slut,

dom värmer min själ när jag tittar i dom ,

du värmer mig när jag tänker på dig.......




Fri vers av Morgan
Läst 270 gånger
Publicerad 2013-07-12 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan