Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Getinghaiku

 

i vattnet hjälplös

drunkningsdöden hotade

- räddad av strået!

 

2013-07-13




Bunden vers (Haiku) av Anita Westin
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-13 12:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
slutet gott allting gott

Slutorden blev en överraskning!
2013-07-17

  Stigi Skog
Bra variant på det berömda halmstrået
2013-07-14

  Marianne Räf
Dramatik i miniformat,
kul haiku.. :)
2013-07-13

  Deva
lyckligt slut!
2013-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin