Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fick !

Du såg på mig med blyga ögon ,

du fick mig att ler åter igen,

du fick mitt hjärta att hoppa till ,

du fick mig att känna mig älskad,

du fick muren runt mitt hjärta att börja brista..




Fri vers av Morgan
Läst 214 gånger
Publicerad 2013-07-13 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan