Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att tveka så försvarade han sin familj


mot alla hot

De som är lika goda och söta som vanilj

Men han har blivit van

För inte en chans att han kommer att svika

sin älskade med barn

Men så är han också en kärleksfull pappa

till svan..

Ken Cassel
13/7-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 132 gånger
Publicerad 2013-07-13 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel