Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår i laminaten

Bredvid toaletten är spår i laminaten

En död torkad groda
som här krälade de sista stegen
och blev kvar

På golvet bredvid toalettstolen

Ett kadaver
som vid första anblick ser helt levande ut

En kropp
som skonats från mopp och trasa
Bevarad i en rörelse med främre lekamen utsträckt

Reptilen har blivit relik
Ingen skulle oanmäld beträda gravplatsen

Ingen kan undgå att känna närvaron
Kadavret

på golvet




Fri vers (Fri form) av Maja Wijk
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-13 20:13



Bookmark and Share


  kalle ankus
den är underbar i allt det obegripliga.
tack för läsningen
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Maja Wijk
Maja Wijk