Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ska leva

Fem nätter under kapellets kupoltak
Gud har landat

Du borde ställt din fråga tidigare
Då hade du vetat svaret nu

Gud talar tydligt

Du ska leva
Inte för att det är meningsfullt
Inte för att det är en gåva
Men du ska leva

Dö det kan du göra vilken dag som helst
Du är fri från förpliktelser
Gör vad du vill

Men leva
Det ska du




Fri vers (Fri form) av Maja Wijk
Läst 581 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-13 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maja Wijk
Maja Wijk