Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har gett upp




Jag har gett upp tanken om att bli lycklig
Eller smal
Har gett upp tanken om att vara den jag vill

Anpassar mig

Jag har gett upp känslan av det bra
Litar inte längre på att jag kan

Jag har helt enkelt gett upp mig själv

Ser i spegeln på mig själv
Där är hon
Den misslyckade kvinnan

Ful och tjock
Rätt kantstött
Trasig

Och duger nog inte till mycket




Fri vers av Tess74
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-13 21:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du är en fin och underbar själ..kram
2013-07-15

  Carina Bendix
Nej, du är inte misslyckad! Du är jätteduktig! :)
2013-07-14

    ej medlem längre
nu har du fel..även om själva dikten är bra..
2013-07-14

  Angel of love
Du är vacker på insidan och utsidan!
Fantastik konstnär/ poet och mycket mer!!
<3
2013-07-13

  Emme Anuelle
Modig och oerhört utelämnande text, måste tyda på styrka och självförtroende, en vilja någonstans
2013-07-13

    ej medlem längre
Du är så fin och vacker. Mamma till två (?) och skriver så bra. Detta kan jag skriva och har ändå inte sett allt- det finns mao mer hos dig som är lyckat, vackert och bra.
2013-07-13

  Mike
Nämen för i helvete du är ju liksom hur fucking bra som helst. Din dikt är även den bra skriven. Men jag tycker inte om tankarna och känslorna du har om dig själv i den. Förhoppningsvis har du inte den känslan kvar när du vaknar imorgon.
2013-07-13

  Rise Little One
Man ska inte bedöma sig själv så hårt! Imorgon kommer nog andra tankar...
2013-07-13

    ej medlem längre
Du har säkert gett upp det gamla - med ditt nya.
2013-07-13

    ej medlem längre
Nooooooooooo! Not true at all!!!!!!!!!!!

Men smärtsamt bra dikt
2013-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74