Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natti

poeter god natt och skriv natten lång om ni vill hålla bläcket
flytande och varmt
men jag ska ut på äventyr följ med om ni vill det ska bli skönt
att få komma till fredens land där dom krigar med bomull och
för förlorarna få stoppa fiendens kuddar och sedan blir det skriskor på vinter
gatan i månes sken nej nu måste jag skynda mej innan jag ser mörkret igen för då kommer ljuset tätt efter vi syns på månen sisten dit 'r en nakenfis tappa aldrig barnet inom er för då kan ni inte komma in i dröm
men för det är bara för äventyrare och inte begränsade vuxna kom med och dröm dej till den platts du önskar sov gott vi syns natti natti




Fri vers av den nakna poeten
Läst 198 gånger
Publicerad 2013-07-13 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten