Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat i halsen och en bukett med rosor

Hjärtat ligger i halsgropen
försöker sköja med
vatten
men hjärtat ligger kvar

Dina steg närmar sig
och dina ord till max att
han ska lugna sig bli allt klarare

Tankarna kokar
vad ska jag göra
laga mat?
romantisk middag?
nej, tänk om jag missuppfattat allt
vänner.
ja vi är bara vänner

jag har knappt kläder på mig
och duscha hade jag inte under hela dagen
haft en tanke på

Jag hinner nog ta en snabb dusch
tänker jag precis när
PLINGPLONG
Fan
Fan

Andas
Vi är bara vänner

Tar på mig något som ligger
i högen av alla andra kläder

Öppnar dörren
där står du vacker som alltid
max börjar slita i kopplet
ivrig för att få hälsa på mig

Du tittat på mig, ler
säger att jag är vacker
och sträcker fram en bukett med rosor




Övriga genrer av yoyyo
Läst 573 gånger
Publicerad 2006-03-04 12:27



Bookmark and Share


  frozen_yoghurt
Kom på mig själv att jag har missat alla dina äldre texter, och jag förstår inte hur jag kunnat!
Jisses vad bra den här var, älskar den! Bokmärkt, oh ja! :D
2006-10-14

  Cris
Supernice...
vad rart. Bara vänner
och så avslutas det med en bukett rosor
eller början på nåt nytt...!
2006-03-07

  Pete
hehe been there, felt that, precis så som man känner=)

härligt skrivet!
2006-03-06

  Andreas A
Härligt... sån där pirrigt i magen feeling som de kan bli.

You go girl :P
2006-03-05

  losy
UNDERBAR!! :D johan eller ;)
2006-03-05

  Daemon
ojoj härligt... kanske liiite mer än vänskap dock ;-)
2006-03-04
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo