Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara tacksam

tame fan jag fick vakna till denna öken i dag med
utan godhet och rättvisa

men bara att få vakna och se med sina ögon är
ett mirakel

så minna giriga klagosånger ska jag skona er
för nu väntar lyxen av gröt på bordet

det är mycket mer en vad många har i friheten




Fri vers av den nakna poeten
Läst 156 gånger
Publicerad 2013-07-14 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten