Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris i sommartider för nytillkomna läsare.


Tandvård

Skjutjärnsreportern Clark Kent,
skrämde folk såväl vanligt som känt,
för att ej tappa bettet,
på det rostiga sättet,
han borstade med Stålodent !




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-14 10:12



Bookmark and Share


  aol
ja han drickr olja annars rostar han innifrån, gillas,
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick