Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

semester för själen

Min själ landar i den blå stunden
vandrar med eftertänksamsteg

En förväntansresa
en regnbågsdröm

Fyller mina önsketankar
med mina livsfötter
fötter som styr

jag lägger min själ i det gröna gräset
och vilar




Fri vers av Dito VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-14 13:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar att läsa!
2013-07-14

  wildah
Tycker om, avslappnad sommartext!
2013-07-14

    ej medlem längre
En skön mjuk text.
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP