Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag möte dig !

Våra läppar mötes i en het kyss första gången vi sågs,

våra fingrar smältes tillsammans när du tog min hand,

dina händer letade över min kropp, så som mina gjorde på dig,

när våra heta kroppar mötes skapades ett nytt universum..




Fri vers av Morgan
Läst 186 gånger
Publicerad 2013-07-14 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan