Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bolibomp !

om himlen finns så måste det även finnas ett helvete
preses som ljus mot mörker men skillnaden är väll

att Gud tar själen ur kroppen och djävulen kroppen
ur själen så gör rätt val i livet så får din själ liv igen




Fri vers av den nakna poeten
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-15 07:14



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Vilken skitbra slutsats!!!!
2013-07-17
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten