Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hörde !

När jag hörde din röst första så lugnade den min själ,

när du rörde vid mig så lugnade det mitt sinne ,

när jag hörde din röst för andra gången så lugnade det mitt hjärta,

för tredje gången när jag hörde din röst och du omfamnade mig,
så smälte hela jag..




Fri vers av Morgan
Läst 280 gånger
Publicerad 2013-07-15 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan