Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med blåa ögon och mjuka skor blir livet ungefär som man tror


Ungefär som man tror


Jag skriver ett brev till mig själv
och läser det sakta på stranden

Jag läser det högt för att höra
vem jag så småningom blev.

Int är det mycket jag önskar

..att stanna ett tag i ditt sinne
att vara ett lycksaligt minne

Att gå mina stigar längs havet
och se hur sanden har lagt sig

dag efter dag

Den följer väl vindarnas lag


Det är nog det som är jag




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-15 21:50



Bookmark and Share


  justine fox
så fridfullt och vackert
2013-08-14

  EmelyB
så fin. riktigt vacker :)
2013-07-24

  Stefan Albrektsson
En ljuvligt suggestiv inledning - med brevet till sig själv och inlyssnandet (skönt att det är ett gott brev med nåd verkar det som). Fint vilsam avslutning med insikten att följa, likt sanden, vindarnas lag (och då jag är troende får följandet av vinden djup personlig betydelse). Tack för den texten!
2013-07-16

    ej medlem längre
Mjuka ord som det är skönt att vila ögonen på.
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP