Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen melodi finns...


Våra ord de ska klingande ringa

Våra ord de skall klingade ringa
våra ord de skall bringande svinga
våra ord de skall alls ej betvinga
våra ord får ej här förklinga!

Vår sång den skall sjunga med hjärta
vår sång den skall gunga bort smärta
Vår sång den skall runga med snärta
vår sång skall få oss alerta!

Vår stund den skall vara att mysa
vår stund den skall få folk att lysa
vår stund den skall nå de som frysa
vår stund skall väl dessa hysa!








Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-16 16:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint och nära
2013-07-18

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt
Ja Sången Ska
Klinga i våra
Hjärtan**
Till Alla Nära * Kära
I.Åberg
2013-07-17

  Tarantaran
Det är ju redan en
fin melodi i din text,
m.a.o. kan bli en
hit!

2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt