Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det verkligen ljust där borta?


Död


Jag fundera\' ida\' om döden,
o\' om sömnen, så viktig att ha,
ty jag visste ej jag had\' somnat,
förrän jag vakna\' ida\'!

Tänk om det är så med döden,
att när man lämnar sitt hem,
att man inte det nångonsin märker,
för man vaknar ju inte igen!




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 748 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-04 15:10



Bookmark and Share


  Therés
gud vad jag tycker det skulle vara skönt om det var så...tror jag!?
Bra skrivet!
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson