Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg dig igen och mitt hjärta det brast

Och så såg jag dig igen

I mataffären

Då min kropp frös till is

Mitt stackars hjärta hoppade ur sin plats

Och vi sa hej...

Du hade samma gamla kläder

Blåjeans och röd luvtröja

Samma patetiska morgonfrilla

Och trasiga skor

För varje mening vi sa blev jag ännu mer övertygad

om att livet efter dig var ett bättre liv

Där oron försvann och ersattes med något bättre

Jag saknar dina händer och dina stora famn

Men det kan jag lika gärna få från någon annan

Vem som helst är bättre än dig

Någon som håller mitt hjärta även när blåsten sliter tag

Då min blomma får slå ut och växa till en vacker ros

Där du slet bort rötterna och förstörde

Sög livet ur allt

Stigen delade sig och vi gick åt olika håll

Du vandrar mot Eskilstuna och jag mot Örebro

Vinden fortsätter blåsa runt löven på backen

och vi skiljdes från vår hemstad

Där tågen åker förbi

Där vi gick i samma skola

och där det aldrig kommer bli vi igen











Fri vers (Fri form) av fannypauline
Läst 155 gånger
Publicerad 2013-07-27 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline