Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanakt

 

Idag är det ett

kompletteringsarbete med språket 

svängningstalet saknas och

kompmusikerna har tagit ledigt

 
2013-07-16

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-16 21:46



Bookmark and Share


  Stigi Skog
Finurlig beskrivning över en känsla, du lyckas mycket väl med att komplettera både de lediga kompmusikerna och det saknade svängningstalet!
2013-07-17

  Gerd Vading
Det var knorr på den här texten.
Häftigt med så tekniska ord som kompletteringsarbete och svängningstal

2013-07-16

  Anita Westin
:) hoppas det!
2013-07-16

  Marianne Räf
Haha, då kommer de tillbaka
med nya pigga krafter igen,
imorgon! Bravo!!
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin