Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugosju

Jag vill
skriva av mig
låta alla få veta
Ingen vägg är stor nog

Försöker få det hela att fungera
och ändå hittar jag mig själv nerbäddad
luckorna som töms och frågorna som fyller karet
Aningarna ligger på golvet någonstans där under handdukar och
Ögonen stängs och jag måste själv välja nu eller här

Orden slutar räkna sig själva
De börjar bara flyta
Så som jag själv en gång gjorde
Ingenting ska lämnas kvar förutom trappan

Om inte jag kan hitta den så kan nog ingen göra det
Egoist
Själviskt
Hur kan du säga så?

Med ord
bara några knapptryckningar bort
El.




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 254 gånger
Publicerad 2013-07-16 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1342
1342