Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dela med mig !

Känn min varma kropp

känn min varma själ

känn mitt varma hjärta

känn mina varma tårar

låt mig dela med mig av min värme, var inte rädd.




Fri vers av Morgan
Läst 238 gånger
Publicerad 2013-07-17 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan