Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor till dig !

Jag ser på flickan som sitter där mitt ibland blommorna
hon ler så underbart när hon tittar omkring sig,

mitt hjärta värms när jag ser dig sittandes där,
dina händer smeker blommorna försiktigt

du reser dig upp och börjar gå mot mig ,
nu står du framför mig och ler,

du sträcker fram din hand mot min ,
men precis när du ska ta ska ta den ,

så försvinner den, kvar står nu flickan ensam
och en tår faller ner för hennes sammetslena kind, hon går

tillbaka till blommorna och sätter sig, hon tar upp
en blomma och börjar rycka bladen

"älskar dig, älskar dig inte "




Fri vers av Morgan
Läst 252 gånger
Publicerad 2013-07-17 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan