Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den bästa inspirationen kommer från det verkliga livet.


Jag är

Låt mig tala lite vist
Om stor kärlek som förlist
Låt mig berätta för er hur det ligger till
När man lever för passion
kan det bli en slutstation
Och då gäller det att veta vad man vill

Vi hade delat ett helt liv
Fullt av kärlek, fullt av kiv
När han plötsligt en dag sade si som så:
Hon kan göra mig till man
Och vår kärlek, den är sann
Och så är hon fräsch och bara tjugotvå

Ja, jag är bara den jag är
och duger inte det
då vill jag ändå inte längre vara med

Upp i sadeln Kom igen!
Det finns ingen brist på män
Så jag styrde mina steg mot närmsta bar
Det gick faktiskt ganska lätt
Han var den vackraste jag sett
Med en blick som bara stygga killar har

Jag var lycklig för ett tag
Men så plötsligt kom den dag
Då han slutade att svara på mitt tal
Det visade sig sen
Han flytt till Karlstad med ny vän
Men bestämt sig för att tiga om sitt val

Jag har älskat tills jag dog
Har haft karlar, minst tre tjog
Men nu får det ta mig satan vara nog

Tiden gick men jag stod fast
Jag bekämpade var last
Bytte män och vin och sång mot stilla bön
Men nu är det en gång så
Att jag faller då och då
För en frestelse står jag nog först i kön

Det må vara som det är
Plötsligt fanns han bara där
Och det hände något märkligt denna gång
Han förstod, fick mig att le
Hur det går, det får vi se
Men han stal mitt hjärta med en liten sång

Man kan säga som så här
Det är knepigt att va kär
Men det är likförbannat värt det när man är







Fri vers av O W R
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-03-04 18:29



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
När får man höra den med gitarr?
2006-03-04
  > Nästa text
< Föregående

O W R
O W R