Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråtande ros !

Står en ros och svajar i vinden när den med sina mäktiga pustar blåser,

den har stått där i många år och kämpat mot vind och rusk

det är en speciell ros som kämpat och slitit för att växa sig stark,

det är en kärlekens ros, så röd och vacker ,

jag går fram till rosen för att plocka den , men ser en droppe på bladet rinna av,
men det regnar inte , gråter rosen tro, för jag ska plocka den,

eller gråter den för jag har hittat henne..




Fri vers av Morgan
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-18 09:30



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Den var verkligen vacker... *tummen upp*
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan