Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosor !

En ros för din skönhet

två rosor för en kram från dig

tre rosor om jag får en kyss av dig

fyra rosor om du öppnar din själ för mig

fem rosor om jag får beröra din ditt hjärta

sex rosor för att du är du ..




Fri vers av Morgan
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-18 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan