Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värderingar i förendring

när jag var liten minns jag våren att jag
betrackta imponerad stora lastbilar

flygplan och motorcyklar med höga ljud
nu vuxen på våren full av beundran av

glädje på fjärdilar och myror jag undrar varför
det ändrar sej vad man imponeras av eller kan

det vara att man förstår innebörden att jag
ser skönheten med nu ett öppet sinne och

upptäcks färden är inte lika intensiv nu som
den var då nu har jag erfarenheten och då

var jag bara ovetande nyfiken i en värd av
ett helt liv att upptäcka jag imponeras inte

lika mycket av det nya som att få se en
citron fjäril på våren det ger mej glädjen




Fri vers av den nakna poeten
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-18 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten