Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

friheten bakom lås och bom

när jag tänker på kärleken värmen känslorna vackra
minnen fulla med romantik bus skratt ett så starkt

rus som är nära på en känsla av gudomlighet av att
vara på nytt född allt mörker sorg inom mej skuggas

som att knyta loss en helium ballong som stiger så
vackert och magiskt mot himlen fri från tyngden som

fängslade den på jorden men nu är den fri preses som
med min kärlek och fria själ jag må sitta inlåst bakom

dörrar men inte min själ den lever någon annan stans
i friheten dom kan ta min kropp men aldrig min själ

för den har alltid varit fri !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-19 10:53



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Bra beskrivet...friheten tar de aldrig ifrån oss!
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten