Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lånade ord till ironi på mitt liv

drömmar om silver drömmar om guld Tidaholms murar
jag fick skåda en stund så stammar och rötte såg jag ej
endas topparna över muren på träden och där finns ju
bara en krona




Fri vers av den nakna poeten
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-19 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten