Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma ord



Din blick
får mig paralyserad

Dina ord
får mig analyserad

Det du vet
är aldrig i närheten

Det du tror
är tomma ord i evigheten



Du är aldrig nära
den jag verkligen är




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-19 22:25



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Dina ord
får mig analyserad

_____________--+++++
2013-09-01

  flygia
De tomma orden förtjänar inte att vara i evigheten.
2013-07-19

  Schackpoeten VIP
Du kan även avsluta: "den verklighet jag har" ...Bravo !
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus