Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föreningen The Missing People


Efter att han hade gått vilse i underjorden

kunde han helt plötsligt se

ljuset i tunneln

Det efterlängtade ljuset

Och det var på tiden

För han kände sig nu både hungrig och sliten

Tärd efter sin långa och mödosamma färd

genom de mörka tunnlarna

och labyrinterna

Men efter en sista ansträngning så lyckas han

i alla fall springa till ljuset den sista biten

där han faller ihop till glädjefulla rop

För där vid ljuset väntar de som har letat och sökt

efter honom så länge nu

Den frivilliga föreningen The missing people

Den värsta eliten av frivilliga sökare och letare

som finns på våran jord..

Efter att han hade gått vilse i underjorden!

Ken Cassel
19/7-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-19 23:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att veta att det finns dom som aldrig ger upp...fint...
2013-07-19

  Maiah VIP
De är fantastiska. Fint att du skriver denna fina hyllning till dem som söker
2013-07-19

    ej medlem längre
MYCKET FIN DIKT,
om att vara människa.
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel