Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir väldigt glad om ni hjälper mig att förbättra dikten...


lycklig/olycklig kärlek???

Sluta flaxa med kärlekens vingar framför mitt ansikte, luften som slår emot mig är outhärdligt oemotståndlig.
Sluta med att försökaövertala mig om att våra hjärtan är skapta för att slå tillsammans i en enda kaotisk röra.
Sluta rota runt inuti mig för att hitta ömma punkter och ömma tår, det gör mig alldeles matt.
Sluta upp med att pracka på mig ogiltiga komplimanger, jag VET att mina ögon inte ser ut som vackra smaragder.
Sluta upp med att försöka ge mig något jag inte har styrkan att ta emot.


\"ÄLSKADE VÄN, KÄRLEKEN ÄR OUTHÄRDLIGT OEMOTSTÅNDLIG, KAOTISK, OMBYTLIG, SORGSEN OCH ENSAM.
JAG VET ATT DEN GÖR DEJ MATT MEN DEN ÄR ACK SÅ VACKER. TA EMOT MIN GÅVA SÅ HJÄLPER VI VARANDRA\".




Fri vers av Vinga
Läst 630 gånger
Publicerad 2006-03-04 20:43



Bookmark and Share


    lisenisen
nostalgi som tusan, fick jonas pappa den någonsin? och du har alldeles rätt, men det har du oftast!
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Vinga