Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal känsla


hans palestinasjal

det var någonting
med hans palestinasjal
som fick mig
att tappa andan

en doft av
hans nyduschade hud
skälvande av
mina läppars beröring

vårt pusslande i hans
blåtapetserade pojkrum
bit för bit blev vi
vi




Fri vers av livräddaren
Läst 922 gånger
Publicerad 2005-07-22 15:55



Bookmark and Share


    Mortalis
Åh! Härlig "vi" dikt.
Hoppas du upplevt den känslan nyligen också, och att den inte håller sig i det förflutna :)
2006-09-10

  Manal
vackert, krälek.
2005-12-20

    vilsen
sicken känsla älskling ! jag älskar dig !
2005-07-26

    Vinga
denna är väldigt bra... lugnt en favorit... gillar sista stycket bäst
Kram
2005-07-24

  växelvarm
den här känner jag igen mig i. finhet.
2005-07-23

    ej medlem längre
finns inget att anmärka här inte och jag är ordlös över vad dikten säger till mig så du får en femma av mig istället :)
2005-07-23

    ej medlem längre
Den här är jättebra, gillar speciellt det första stycket!
2005-07-22

  madinsane
NU är den fulländad. du har gjort ruskigt kloka ändringar i den, måste jag erkänna. du är klok, flicka lilla..

och surkarten nedan kanske behöver en stor, varm, öm omfamning! ;p
2005-07-22

  madinsane
strunta i surkarten under. han har gått vilse ;)
jag gillar den!
2005-07-22

  stella
Ännu bättre nu!!
2005-07-22

  madinsane
ajj jast löööv it!!!
2005-07-22

  madinsane
'vårt pusslande i hans
blåtapetserade pojkrum
bit för bit blev vi
vi'

CARAMBA, dotra mi. hur snyggt är inte det!!?? strålande!!!!!!

sista stycket, eller från 'en palestina...' lämnar lite att önska dock. kanske kunde du ta bort det helt och hållet.
för resten är rysligt, vidunderligt, HURBRASOMHELST!!!!!!!!!!!!!!!
2005-07-22

  stella
Ha! Tredje stycket motiverar mitt betyg - vårt pusslande; alldeles enastående!
2005-07-22
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren