Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missförstånd




Många tror på ett liv efter döden
Jag tror mer på en död efter livet


Fader vår du som är i himlen
Hur kan din vilja vara såhär?


Livet är som en dans på rosor
Snårigt och slingrigt med törn överallt


Det som inte dödar härdar, jovisst
Men dödar det som inte härdar då?


Troende vet att gud finns i allt
Så om han nu finns kan han inte må bra.


Lyckan ska stå den djärve bi
Så i olyckans händer så ses jag som feg?


Precis som man säger har allting ett slut
Men jag undrar faktiskt om allt fick sin start





Fri vers av sorgsen
Läst 765 gånger
Publicerad 2005-07-17 14:58



Bookmark and Share


    Den Mörke Främlingen
Trevliga tankar som du delar med dig av.
Anser att man måste tänka själv och har har du verkligen gjort det!

Gilla!

Mvh
/S
2007-02-14

    Hades Is Rising
Grymt bra!
2005-07-28

    Vinga
mycket fint... Tänk så knasigt allt kan låta om man vänder å vrider lite på det.... så har jag aldrig tänkt...
2005-07-17

  Susanna
Riktigt tänkvärda funderingar du har!
2005-07-17
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen